Will you follow me?

Ei love you

Er is mij al vaker gevraagd hoe je deze blog kunt volgen. Nou weet ik zelf niet zo heel veel van RSS feeds, dus daar zal ik mij eerst in moeten verdiepen voordat ik dat aan mijn blog kan en wil linken. Linda attendeerde mij op Bloglovin. En dat, ziet er een stuk eenvoudiger uit. Je maakt een account aan, zoekt notafraidofbutter.nl en klikt op follow. Elke keer als ik een dan nieuwe blog post krijg jij een email in je inbox. Hoe makkelijk is dat en bovendien kun je direct andere leuke blogs volgen (al is deze natuurlijk de leukste ;-))

Als je trouwens ook zo’n leuk hartjes ei wilt maken kan je dit heel makkelijk met een karton, een stokje en twee elastiekjes. Onderstaand how-to plaatje heb ik trouwens netjes gejat van het internet, maar bovenstaand ei is wel van eigen makelij.
Kook een ei half hard tot hard. Je moet het hart maken als het ei nog warm is om te voorkomen dat hij breekt. Dus even doorbijten en het warme ei pellen en in een gevouwen karton leggen. Leg er dan een saté stokje of eetstokje op en maak deze aan beide uiteinde van het karton vast met een elastiek. 10 minuten wachten en klaar is je hart. Voor een Ei-love-you-ontbijtje bijvoorbeeld.

Ei love you-howto

 

Follow my blog with Bloglovin